Atelier

atelier-ab-zuidwal-den-haag

Veel mensen komen  naar het Haagse atelier Anders Bekeken aan de Zuidwal.  Er zijn veel verschillende kunst stijlen en manieren van werken. Sommige mensen zijn heel ontwikkeld in kunst, andere zijn net begonnen om dit te ontdekken bij zichzelf. Beperkingen hebben invloed op het dagelijkse leven maar wij kijken naar wat “kan” in plaats van wat “niet kan”. Bij ons in het Atelier wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld, hierdoor  kan iedereen op zijn eigen niveau groeien. Onze hoofddoelen zijn leren en geniet van kunst, een gewenste niveau van zelfstandigheid bereiken en integreren in de maatschappij.

Bij Anders Bekeken Zuidwal kunnen deelnemers maandag tot vrijdag genieten van schilderen, boetseren, beeldhouwen en kaarten maken. Naast vrij werken zijn er 3 workshops per week –schilderles, boetseren en beeldhouwen begeleid door gast docenten, deskundige vrijwilligers en deelnemers. Deelnemers worden ook opgeleid om kunst workshops te geven aan verschillende groepen zoals bedrijfspersoneel, scholieren en buurtbewoners.

Het atelier heeft een prachtige expositie ruimte en winkel. Kunstwerken worden een aantal keren per jaar geëxposeerd  en  te koop aangeboden.